IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Synkronicitetsmöten

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 05 okt, 2018 12:57
Att följa sitt livs flöde är något av det viktigaste vi kan göra. Det innebär att vi följer vår livsplan. En plan som jag skrev om förra veckan att vi har med oss i vårt DNA. I vår plan skriver vi in allt som ska hända oss i livet. Det finns flera olika lager av planer och de går att mixa emellan. Att ta lite från plan A och blanda med lite från plan B och C etc. Alla våra lager av planer finns där för att vi ska kunna utvecklas och göra exakt det som vi har tänkt när vi lever här på jorden. Att då inte svara upp till vad din intuition säger dig och agera utifrån den gör att du följer din livsplan sämre än om du skulle lyssna till och agera utifrån din intuition.

Du kan också få hjälp av andra människor på vägen genom att ta vara på synkronicitetsmöten. Möten med andra människor som "bara dyker upp". När du upplever möten som är lite överraskande men ändå känns helt rätt då är det oftast ett s k "synkronicitetsmöte". En person, en annan själ, som dyker upp i precis rätt läge för att hjälpa dig ta dig framåt i ditt liv. Det gäller då att ta vara på dessa möten och utforska och se vad de kan ge dig i ditt fortsatta liv. En del av dessa människor blir kvar i ditt liv en längre eller kortare stund och andra finns där just bara vid mötet men ett möte som ger dig insikter och om du tar till dig dessa, kan de föra dig vidare i livet.

Jag har vid två tillfällen i livet verkligen upplevt hur synkronicitetsmöten har fått mig att gå framåt i livet. Båda gångerna upplever jag det handlar om stora förändringar i mitt liv. Första gången var när jag förändrade mitt liv från att jobba som IT-chef och projektledare och bli Medium och Healer på heltid istället. Jag följde flödet med allt som hände under en sommarvecka 2004. Händelser som ledde fram till jag förstod jag var medial. Jag fick sedan kontakt med olika människor. Det var som ett pärlband av möten, en person förde mig vidare till nästa som förde mig vidare till ytterligare en annan person som sedan förde mig vidare så jag till slut hamnade på Mediumutbildning hos Iris Hall i början av 2005. Utan att ha lyssnat och agerat på dessa människor och synkronicitetsmöten hade jag kanske inte varit där jag är idag med mitt arbete som Medium och Healer.Det andra stora tillfället är jag mitt upp i nu. Det började i våras med min resa till Norra Cypern. Ett resmål som var nytt för mig. Jag skulle ha åkt till Lanzarote men av olika skäl blev det inte så. Då öppnades möjligheten att åka till Norra Cypern. Väl där träffade jag på, under i stort sett första timmen, en kvinna som var ansvarig för Global Woman Club Paris. Nästa dag kom ytterligare en, ansvarig för klubben i Stockholm och dagen därpå den tredje som ansvarade för klubben i Amsterdam.Jag hade tidigare hört talas om Global Woman Club och tänkt gå med i det nätverket, dessa synkronicitetsmöten blev för mig ett tydligt tecken på att jag skulle göra det. Medlemskapet i Global Woman Club Stockholm ledde mig sedan vidare till att skriva ett kapitel i boken "Transformational Stories" vilket i sin tur kommer leda mig vidare att skärpa till mig (förhoppningsvis) och skriva klart min bok jag skrivit på under flera år. Mötet på Norra Cypern ledde även fram till att jag nyligen var i Amsterdam på Global Woman Club Amsterdams 1-års jubileum. Där träffade jag nya människor som jag kommer samarbeta med, ett konkret exempel på det är en workshop i Stockholm som kommer bli av i början av nästa år. Andra samarbeten ligger lite på vänt och behöver mogna och få tid att utvecklas. Resan till Amsterdam har nu även givit mig min första Amsterdam-kund att göra en Medial vägledning för via Skype, mitt första steg att ta mig ut internationellt som Medium.Ytterligare intressanta saker som hände var att en tid innan semesterresan till Norra Cypern hade jag börjat äta hälsoprodukter (Omega 3, vitaminer) från företaget Zinzino. Flera av kvinnorna från Global Woman Club var även engagerade i Zinzino, ytterligare "ett tecken" att jag var på rätt väg i min plan. På Norra Cypern träffade jag även på en mängd människor som är engagerade i att köpa träd i Afrika via Better Globe, något jag själv började göra i våras. Så mycket knyts ihop för mig på Norra Cypern. Det ska bli spännande att se hur det kommer utvecklas vidare.
.... och allt detta berodde på att jag inte kom iväg till Lanzarote utan det blev Norra Cypern istället. Orsaken till att resmålet blev ändrat var en mindre rolig episod i mitt liv men när jag tittar i backspegeln så har det ändå kommit så väldigt mycket bra ut ur den händelsen. Även om den, när den hände, kändes väldigt smärtsam så kan jag förstå att den hände av en anledning.Så mitt råd till dig är att följ flödet i ditt liv. Lyssna till din intuition. Gå DIN väg oavsett vad andra tycker och tänker om den. Bli inte allt för nedstämd av mindre bra saker som händer dig, håll istället utkik efter nya möjligheter. Lägg också märke till när dina synkronicitetsmöten händer. Lyssna på din intuition och utforska dessa möten vidare. Man vet aldrig vad de kan leda till för spännande saker i ditt liv. Det är upp till dig att utforska dem vidare!

Lycka till och Trevlig helg!
  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post82

Varför kommer vi inte ihåg vår livsplan?

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 28 sep, 2018 13:39
Jag får många gånger frågan från mina elever och kunder varför vi inte kommer ihåg vår livsplan. Jag känner inte att jag har haft ett så bra svar att ge tidigare. I mitten av augusti i år så gjorde jag ytterligare en Livet-mellan-livet regression och då fick jag följande information angående vår livsplan och varför vi upplever att vi inte kommer ihåg den.Jag har renskrivit utifrån inspelningen från Livet-mellan-livet regressionen så satsbyggnad etc kanske inte riktigt som det borde vara men det är så här jag under hypnos förmedlar den information jag får om vår livsplan.

Scenariot börjar med att jag ligger i min mammas livmoder och jag har förmedlat en del om vad som händer när själen kopplar ihop sig med den fysiska kroppen. Jag kommer återkomma till det i ett senare inlägg. Jag personligen tycker det är lite tråkigt att ligga och "vänta" medans själ och fysisk kropp ska kopplas ihop så jag tar oftast sällskap av min huvudguide.


Jag förmedlade följande:

I livmodern kan man ha sällskap av sin huvudguide. Jag har det för jag tycker det är trevligt att ha sällskap och ligga och prata. Vi kan gå igenom planen en sista gång i livmodern. När vi ligger i livmodern får vi faktiskt en viss stöttning uppifrån. Vi kan få hjälp av en av våra guider som faktiskt kan, kanske inte gå in helt och hållet med sin energi men ändå på något sätt ligga där och hålla om en lite grann så att man fortfarande känner kopplingen till andevärlden och känner tryggheten att man har sin huvudguide med sig.

Är det alltid så?

Nej inte alltid men för det mesta. Jag brukar ha det så för jag tycker det är kul att ligga och prata med den och planera lite.

Är det en specifik guide man pratar med då?

Ja du pratar med den som är huvudansvarig men som inte alltid behöver vara på jorden men som är huvudansvarig för din plan och hela ditt team av guider och andra om ska hjälpa dig. Så faktiskt att vi går igenom planen en sista gång innan vi snurper minnet. Det är som att man kan lägga in livsplanen i den fysiska kroppen, i DNAt kan man nästan säga att vi lägger in vår livsplan. Så på sitt sätt har vi livsplanen med oss och den triggas igång när det är tänkt vi ska göra något speciellt. Då kommer visa minnen och det är inte det att vi får ett minne som vi idag säger är ett minne. De minnen du har i hjärnan är oftast minnen som du samlar på dig i det här livet. Jag skulle nästan vilja säga, det är inte helt korrekt men nästan, så i hjärnan så är det "tomt" när du föds. Däremot har du minnen som lägger sig i DNA-strängarna och du har minnen som aktiveras, och det kan vara tidigare liv minnen och det kan vara minnen från din plan som aktiveras när det är något du ska göra men det är inte så att det aktiveras och läggs, om vi får kalla det, som ett bildminne i hjärnan utan du börjar agera utifrån din plan. Så på sitt sätt så har du ett minne av din plan men det är mer att du agerar på den från ett undermedvetet plan. Ja, vi har vår plan med oss, faktiskt i våran kropp men det är inte så som vi tänker som människor att vi har minnen och kan plocka fram det och liksom läsa dem.När du gör meditationer, till exempel, för att titta i din livsplansbok, som många kallar det, så är det så att meditationen i sig aktiverar den delen av din plan som är för den tidpunkten när du gör meditationen och då kan delar av planen transformeras upp som en typ av bildminne kan vi kalla det för. Men egentligen är det mer att planen ligger ganska djupt inom dig och du på ett undermedvetet plan agerar utifrån den när så är dags. Det är tänkt att du ska göra det men det är inte alltid vi lyssnar till signalerna och agerar.

Sedan kan planen ändras. Den kan bli påverkad av andra saker som händer. För det här att leva på jorden och följa sin plan är ju ett samspel mellan andra människor. Väljer du att inte samspela med en viss person, av ett eller annat skäl, som du egentligen ska göra så självklart så blir inte den delen av din plan utförd på det sättet som det var tänkt. Oftast har vi reservplaner i våran plan som då gör att vi kan trigga igång en annan del av planen som gör att du får den erfarenheten på ett annat sätt eller kan hjälpa en människa på ett annat sätt. En plan har flera olika chatteringar eller nivåer eller hur vi ska uttrycka det, lager - levels, och det är inte alla lager som kommer att användas under ett liv och det är därför vi många gånger säger att har vi klarat a75-80 % av en plan så är det väldigt bra och egentligen så har du bara klarat av 75-80 % av en "level" (lager) men de 75-80 % kan också bestå av olika delar av procentsatser ifrån de olika lagren.

För att förklara lagren (levels):
Tänk dig en bok och det är olika blad och så tar du lite från ett blad och så tar du lite från ett annat blad och så lite från ett tredje blad och så får du ihop dina 75-80%, ja men då har du gjort väldigt bra ifrån dig men tanke var kanske att du skulle ha gjort 75-80 % ifrån ett blad men det behöver inte vara så men tanken är oftast så från början.
Varför kommer man inte ihåg planen när man har inkarnerats?

Du kommer ihåg den fast du kommer ihåg den på ett annat sätt än vad du benämner är att komma ihåg här på jorden. Din kropp, kan man väl kanske på sitt sätt säga, kommer ihåg. Det är därför man ibland kan bli så exalterad när man träffar vissa människor och känner att detta är något speciellt för då finns den personen med i din plan och att det är något speciellt ihop med den människan. Det kan vara tidigare liv-bundet, självklart, men också ligga i din plan för det här livet. Jag kan säga det så här, du kommer ihåg din plan men du kommer inte ihåg den på det sättet vi betraktar och benämner minnen här på jorden. Det är mer på en själslig nivå vi kommer ihåg vår plan, kan man säga. Jag slutar med detta omkring vår plan.


När jag fick den här informationen tyckte jag den var väldigt intressant och jag kunde själv relatera till bl a en händelse som jag upplever som att det var min plan som kickade igång. Det var när jag bestämde mig för att köpa en lägenhet på Norra Cypern nu i somras. Jag hade inte tänkt göra det utan jag tänkte jag skulle sälja min nuvarande lägenhet och ta pengarna jag ärvt ifrån mamma och köpa mig en lägenhet på Lilla Essingen. Det var min plan men så en dag, faktiskt den 6 juni, gick jag från T-banan i Thorildsplan mot min lokal på Lilla Essingen och någonstans under vägen så bara dök det upp i huvudet. "NEJ jag ska inte sälja min lägenhet i Stockholm och flytta till Lilla Essingen, jag ska köpa lägenhet på Norra Cypern." Jag upplevde det som att det kom som en "blixt från klar himmel". Jag fylldes även då med en enorm glädje när jag bejagade det och började agera utifrån den insikten. När jag senare har tänkt till lite om saker som hände innan så kan jag nog se att jag fått en del signaler innan som pekade åt samma håll men det som hände mig den 6 juni var oerhört starkt och faktiskt väldigt överraskande för mig.

När jag dessutom nyligen träffade en intressant och väldigt andlig person från San Francisco som även hon nämnde att hon nog trodde att våra tidigare liv var lagrade i vårt DNA kändes det väldigt spännande att ha fått den här informationen. Det var inte bara jag som pratade om det och uppfattade att det var så här.Tipset ifrån mig är att lyssna mer på insikter och kanske till och med infall du får att du vill göra något. Det kan vara en signal ifrån din livsplan och som förmodligen skulle vara väldigt bra om du agerade utifrån. Vi har alla ett eget ansvar och en egen vilja men jag tror att vi många gånger är en aning dåliga på att lyssna på vår livsplans signaler.Lyssna på din intuition och agera!
Kan du inte göra en större förändring från ena dagen till den andra så börja med att ta ett steg just den dagen och så tar du nästa steg nästa dag osv. Lycka till!

Trevlig helg!  • Kommentarer(1)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post81

Att vara i förändring

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 21 sep, 2018 14:59
Vad gör man när man är mitt i klivet från det gamla till det nya? Jag har upptäckt att jag är precis i klivet just nu. Jag har även upptäckt hur svårt det är att ta klivet och verkligen fortsätta med det nya som kommit in i mitt liv.

Det har hänt mig så mycket saker under de senaste dryga halvåret och det har gått med en farlig fart, nästan som att vara i en virvelvind eller som jag sagt till några av mina vänner "Det är som om att vara i en torktumlare". Ibland har jag t om haft svårt att hänga med. Jag trodde jag hade full koll på detta att förändras och var på det klara med att "Absolut, nu ska här bli nya saker i mitt liv och som kan komplettera min nuvarande verksamhet".Jag har kunnat följa mitt flöde med nya saker utan att egentligen behöva tänka eller agera så mycket för att föra dem framåt. Det var ett antal saker som mer eller mindre lades framför mina fötter och jag tog tillfället att säga Ja till dem. Lägenhet på Norra Cypern, hålla kurs på Norra Cypern, Global Woman Club-nätverket, skriva bok och nya människor som kommit in i mitt liv. Så helt plötsligt vara alla konkreta nya saker som trillat in i mitt liv på sitt sätt slut. Vardagen var här igen. Så vad gör jag nu?

Någonstans så vet jag och känner åt vilket håll jag ska gå. Självklart att jag ska gå vidare med det som jag redan har påbörjat, saker på Norra Cypern, Global Woman Club och inte minst skriva klart min egna bok. Även andra saker som att köpa och kanske sälja träd i Afrika, kanske sälja hälsoprodukter för Zinzino, varför inte ta upp hudvårdsprodukter för Mary Kay och vem vet, jag kanske börjar sälja lägenheter på Norra Cypern. Mycket nytt är på väg in och jag trodde det bara var att fortsätta "hänga med" MEN så upptäcker jag att virvelvinden mojnat. Jag upplever det som att "tillvaron står still". Jag blir inte längre förd framåt.Tillvaron blev lite skrämmande. Törs jag ta de nya stegen? Vad kommer de ge mig? Kommer det att ge mig något? Så lätt det vore att enbart vara kvar i det nuvarande, det som är bekvämt och det jag är van vid tänkte jag samtidigt som jag någonstans visste att jag inte skulle känna mig särskilt nöjd med mig själv om jag "bara var kvar" och inte tog steget framåt.

Något hände som gjorde det extra tydligt. Jag fick nyligen ett erbjudande som jag för ca 1 år sedan hade blivit oerhört glad och smickrad över och förmodligen sagt JA till. Nu upptäckte jag att det kändes lite "gammalt". Jag var på väg någon annanstans men skulle jag "lämna" det gamla eller borde jag vara kvar även i det. Det var ett evenemang som är känt inom min branch och arrangeras av en känd andlig tidning. Jag beslutade mig för att tacka Nej. Samtidigt direkt efter att jag tackat nej så fick jag nästan ångest "Vad hade jag gjort?" Jag missade ett ypperligt tillfälle för marknadsföring av min verksamhet. Efter ett tag släppte det dock och jag gick in i de nya sakernas energi som känns så roliga.Kanske beslutet till en viss del även grundades sig på att jag lätt blir sjösjuk på den typen av båtar :-)Så nu står jag här fortfarande mitt i klivet och inser att jag nu behöver ta ett aktivt beslut att gå vidare på den nya vägen utan att egentligen veta riktigt vart den kommer att leda mig. Jag får göra som jag gjorde vid min förra stora livsförändring för åtta år sedan, när jag slutade på IBM och började arbeta heltid som medium och healer, att ta steget och ha tillit till att det är det rätta och att allt ska ordna sig. Självklar innebär det även en hel del arbete att få saker och ting att ordna sig.

Så som svar på min fråga som jag började med "Vad gör man när man är mitt i klivet från det gamla till det nya? " skulle jag säga. "Våga släppa det som känns gammalt". Ha tillit till "När en dörr stängs öppnas nya fönster" eller vad man nu brukar säga. Fundera på vad som känns roligt och givande att göra och börja agera.

För mig innebär det att jag nu kommer att agera med att boka en ny resa, den här gången till Amsterdam med Globen Woman Club. Vidga mitt nätverk, marknadsföra boken och min egna verksamhet samtidigt som jag kan hjälpa kvinnor att utvecklas vidare i sina liv. Efter det får jag tänka till om alla övriga nya saker som kan tänkas vara på väg in i mitt liv och min verksamhet. Göra en typ av handlingsplan. Låter kanske lite tråkigt men jag tänker "Så roligt det blir när jag fått på plats allt det nya i en bra mix med min nuvarande verksamhet".

STÅR DU MITT I KLIVET? TA STEGET!

Trevlig helg!
  • Kommentarer(2)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post80
Nästa »