IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Att se positivt på tillvaron

KanaliseringarSkapad av Elisabeth Edborg 25 sep, 2015 09:25
Nu är det dags för första kanaliseringen här på min blogg. Orion min guide kom med följande information till mig igår och som jag skulle dela med mig till er alla.


Att se positivt på saker och ting det är det viktigaste ni har att tänka på ni jordemänniskor. Ni har alla en förmåga att inte se allt bra ni gör och har omkring er utan fokuserar på det som fattas er. Att ta för givet att det alltid saknas något är många människors största vånda. Att inte ha allt, att inte har det som grannen har och att inte räcka till. Ni ägnar så mycket tid åt att leta vad som är fel på andra människor eller er egen tillvaro att ni glömmer allt som ni har som är bra, även allt som ni vill ha som är bra för er, inte det som inte är bra för er.

Att tänka annorlunda och att förstå allt bra som ni har i era liv, det är viktigt att ni fokuserar på. Att se vad du som person har åstadkommit i ditt liv, bra eller dåligt, hur det har påverkat dig och andra människor är också viktigt. Ni ser och hör allt som rör sig kring er själva och er omgivning mer än att ni fokuserar vad som händer i er själva, era kroppar och i era sinnen. Nu är det dags att ni ändrar fokus och fokuserar på det som är bra med era liv.

Se det du har åstadkommit i ditt liv. Försök att hitta godbitarna. Försök att fokusera på det som har varit bra. Reflektera över sådant du gjort eller varit med om som har varit mindre bra. Dra lärdom ifrån det men fördjupa dig inte i det så att du fastnar i negativa spiraler. Låt kärlek till dig själv och din omgivning vara det du fokuserar på. Se allt vackert i ditt liv och i livet som helhet även för andra människor istället för att fokusera på sådant som du ej har nått eller saker du tycker du saknar. Så många människor mår så dåligt pga att de inte uppnår de mål de ställt upp för sig, kanske målen då är felaktiga och att ni ställer felaktiga mål. Att jaga prylar och status är inte det som är viktigt här i världen och i ditt liv på jorden. Det som är viktigt är att du tycker om dig själv, kan se ditt eget värde och allt bra du gjort, även se dina svagheter och vad dessa eventuellt har ställt till med i ditt liv. Att då kunna gå vidare och ändra på beteenden så att dessa svagheter blir färre och färre, det är vad du ska fokusera på tillsammans med att kärlek till dig själv och till andra.

Förvilla dig inte in i den materiella världen allt för mycket. Självklart behöver du ha tak över huvudet, en säng att sova i och mat på bordet. Även om det inte är alla förunnat så är det på något sätt ändå det alla människor behöver av materiella saker, resten är överflöd och egentligen inte till någon extra nytta för den personliga utvecklingen för någon person.

Alla har ni olika saker med er ner in i era jordeliv som ni ska leva. En del har med sig att leva i fattigdom en del inte. En del ska leva enskilt och ensamt medans andra ska ha väldigt mycket människor runt omkring sig. Alla har ni var och en ett syfte här på jorden och det är att utveckla er själva så mycket som det är möjligt för just dig. Att se hur andra människor har det kan inspirera och sätta fart på din egna utveckling men du har trots allt bara "din resa" att göra här på jorden.


Ni kommer alla nerdimpande på jorden med en ambitionsnivå som är hög. När ni föds ner till jorden och är nyfödda har ni med er en hel del känslor och vetskap om vad som ska hända er i era liv här på jorden. Dock inte hela er livsplan utan en hel del är fördolt för er tills det är dags för dig att veta allt. Det kan komma tidigt i livet men också väldigt sent, en hel del får heller inte all vetskap om vad syftet med sina liv är. Allt hänger på hur mycket var och en av er är hängivna att jobba med er själva för att personlighetsutveckla er. Att både förstå vad ni ska utveckla och vad ni är påverkade av ifrån tidigare liv och ifrån det liv ni just nu lever. Det är ett stort pussel som ska komma på plats. Både vad gäller vad du ska jobba med i din egna personliga utveckling men också på vilket sätt du har möjlighet att hjälpa andra.

Alla möten är förutbestämda och inskrivna i era livsplaner. Det är dock inte alla möten som blir av då ni kommit olika lång på er vandring på jorden när det är dags att mötas. En del av er träffar många av de människor och djur som ni ska möta under er livstid en del inte så många som det var tänkt. Inget är varken fel eller rätt i detta utan ert liv blir till det som det blir. Vad du själv mäktar med och vad andra som ska interagera i din livsplan mäktar med att göra. Vi brukar säga att för att hinna med allt som ni har planerat i era livsplaner så skulle ni behöva leva i minst 120 år. Nu är det väldigt få människor som lever så länge. De flesta stannar vid en medelålder på runt 85 år. Att då tro att ni ska hinna med allt i era livsplaner är befängt och inte trovärdigt att ni har möjlighet att göra. Se det som en resa och att om du har hunnit med ca 85% av alla de utflykter du tänkt dig så är det väldigt bra. Skulle du däremot hinna med ca 70-75% av allt det du vill göra på en resa så är det oftast det mesta normala.

Många ställer för höga krav på sig själva under sin livstid. Allt ska hinnas med och allt ska vara perfekt. Vad som ska hinnas med och vad som ska vara perfekt är däremot inte helt klart för alla. Detta gör att många känner sig stressade i sina liv. Transformerar sina andliga livsplansmål till att gälla materiella mål eller statusmål istället. När det är svårt att förstå vad ens livsplansmål egentligen är, är det lättare att hitta mer jordnära och materiella mål.

Tänk om du skulle ändra fokus och tänka att du ska hinna med så mycket personlig utveckling som möjligt under ditt liv istället för att samla på dig saker. Vad skulle hända med dig själv då, tror du? Kanske att du skulle hitta sidor hos dig själv som är skrämmande beroende på att du fokuserat på fel saker i livet så här långt men också kanske lite skrämmande pga allt som du faktiskt har gjort som är bra ur ditt egna personliga perspektiv.

Se till det du har inom dig och se om du kan vidareutveckla det. Många har gjort en fantastisk resa på ett personlighetsutvecklande plan medans andra är i början. Inget är mer rätt eller fel utan alla är där de ska vara på sin resa och det är aldrig för sent att påbörja en personlighetsutveckling.

Lär dig se vad du själv är påverkad av från barnsben och framåt i livet men också att du går tillbaka till tidigare liv för att se samband och påverkan därifrån. En del påverkan från tidigare liv kan vara bra att ha medans en del ska hjälpa till att släppa på gamla mönster och beteenden som är mindre bra för dig och ska även hjälpa dig att förstå varför du reagerar som du gör. Du har gott om tid på dig efter det att du bildat familj eller på annat sätt levt mer traditionellt jordeliv att lära dig mer om dig själv, om andlighet och att utveckla både en medialitet men också en förmåga att förstå andra människor bättre. Jag kan väl uttrycka det som om att du nu när du samlat så mycket erfarenhet i livet så är du mogen att också förstå andra människor och hjälpa andra på din väg här i livet. Tro inte att livet tar slut bara för att du inte längre har en familj eller att tillvaron ser annorlunda ut än vad den tidigare har gjort. Många av er vaknar upp runt 40-50 års åldern och ser tillvaron från ett annat perspektiv och blir mer mottagliga för påverkan från era guider och andevärlden. Det är som om ni inte redan har märkt allt som hänt er omkring er för ni har varit för upptagna med att förstå er själva och andra och att jaga alla mål ni satt upp i era liv.

Det är nu dags för många av er att släppa taget om alla måsten och se till vad som är bra för just dig och de dina men främst för dig. Att se vad du blir glad av, vad din kropp tycker om både ifråga om att röra på sig men också vad du stoppar i dig för mat. Att se tillvaron som att allt är möjligt och att använda dig av Attraktionslagen är också en viktig del i människors uppvaknande just nu. Energierna är fördelaktiga för universums lagar att gälla och vara tillgängliga för många fler människor än tidigare och nu menar jag att många fler är mer mottagliga för att förstå att de finns och att de alltid har funnits där.

Se dig omkring och le, så ler världen tillbaka till dig. Sluta inte med att förundras över dig själv eller din omgivning, din och andra människors kapacitet att förändras och utvecklas. Allt är möjligt bara du tänker i de rätta positiva banorna. Glöm allt jobbigt och fokusera på bra och positiva saker i ditt liv. Det kommer du långt med.

Lycka till!

  • Kommentarer(3)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post11