IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Kropp och själ

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 13 nov, 2015 12:10
Hej igen!

Nu är jag tillbaka efter en rejäl och envis förkylning. Känner mig i alla fall till 95% frisk ifrån den. Snörvlar lite fortfarande men bomullen i huvudet och tröttheten i kroppen har i alla fall släppt. Jag kan tänka igen!!!

Har ni tänkt på hur vi påverkas av att vara sjuka. Inte bara det att kroppen säger ifrån utan även mentalt? Jag kan bli påverkad både positivt och negativt på ett mentalt plan att bli sjuk. När jag blir sjuk och då menar jag en förkylning eller något annat som jag vet kommer gå över inom en rimlig tid så kan jag faktiskt tycka det är skönt. Skönt att få ligga kvar i sängen och stänga ute världen för en stund. Titta på TV-serier som avkoppling, läsa en bok eller helt enkelt bara reflektera över hur mitt liv ser ut just nu. Sedan har vi baksidan av att vara sjuk. Kroppen vill inte vara med riktigt och efter ett tag hemma så får jag lite ”lappsjuka”. Jag lever själv och därför är behovet stort att träffa andra människor vilket jag i normala fall gör när jag jobbar men nu blir jag hänvisad till mig själv. Något som jag när jag är frisk tycker är skönt och helt ok men när jag är sjuk så efter ett tag hemma blir det så tråkigt och jag känner mig som ”världens ensammaste person”. Jag vet att det inte stämmer men känslan kommer mycket beroende på just bara det att jag är sjuk och inte varit i kontakt med människor på ett tag och så tröttheten som gör att jag inte orkar tänka positivt alla gånger.


Tänk vad tankar och vår fysiska kropp kan påverka oss. Jag har skrivit om det tidigare men får direktiv ifrån mina guider att ta upp det igen. Hur viktigt det är att ta hand om oss själva både på ett fysiskt men också mentalt plan. Att leva det livet vi vill ha och eftersträva att vi får det samt ta hand om oss både mentalt och fysiskt.

Jag har sedan i början av sommaren börjat gå promenader på ca 30-40 minuter det första jag gör på dagen. Det blir inte varje dag men nästan. Bara på det lilla har jag märkt en stor förändring både rent fysiskt och mentalt. Jag behöver inte gå till min kiropraktor för att justera min rygg så ofta längre och jag är mer avstressad och lugn och ser oftast saker o ting ur ett mer positivt synsätt. Jag inser mer och mer hur viktigt det är att ta hand om min kropp. Nästa steg för mig ska bli att börja styrketräna igen. Jag kan inte säga när det blir av men det ska bli av!Jag har även börjat använda mig av mina tankar på ett bättre sätt för att må bra. Jag har börjat med att säga till mig själv när jag vaknar ”Vad för spännande ska hända mig idag?” Bara den lilla meningen gör att jag ser väldigt mycket mer positivt på dagen och känslan att allt är möjligt och jag är en del av det sprids i hela min kropp.


Tankar är viktigt! Det är det som styr våra energier i våra kroppar. Tänker du dig smal så blir du smal, tänker du dig trött blir du trött, tänker du dig sjuk blir du sjuk etc etc. ”Oj detta kom direkt från mina guider, känns lite provocerande att skriva så”. Kanske jag ska översätta. Våra tankar skapar känslor i oss som i sin tur skapar energierna i oss som i sin tur påverkar energierna runt omkring oss som i sin tur påverkar universums energier och på så sätt så drar du till dig det du tänker, Attraktionslagen! Den är starkare än vad vi tror. Jag är bara i början av att använda den men får känslan av att det är viktigt att insikten om den sprids till allt fler människor. Jag får återkomma mer om detta när jag själv har lärt mig mer. Kanske du vet mer och kan skriva något i en kommentar så vi andra kan lära oss mer om den?!!!

Det finns även en tredje sak som vi som jobbar med andevärlden på hobbybasis eller professionellt kan behöva tänka på. Jag tänker på att höja sina energier för att få bättre kontakt med andevärlden och att sedan sänka dom för att leva ”vanligt jordeliv”. Detta att gå upp och ner i energier och att som jag via trans blanda mina energier med andevärldens sliter en del på den fysiska kroppen. Det gäller alltså även att lära sig mer om sina egna energier och att kunna dra ihop sina energier (auror) närmare den fysiska kroppen och även att dra ner sina energivibrationer så att kroppen får lugn o ro.

Det sist nämnda kommer att bli extra viktigt för mig att tänka på i helgen. Jag kommer jobba på Sveriges största alternativa mässa, Harmoni-Expo, i helgen. Jag kommer vara uppkopplad mot andevärlden från tidig morgon till sen eftermiddag. Då blir det extra viktigt att få gå ner i energivibrationer när kvällen kommer och att få vara ledig och ta det lugnt dagarna efter.


Kommer du till Harmoni-Expo i Solnahallen? Jag ger Medial vägledning/Tarot och kommer hålla storseanser. Kanske vi ses? Det vore roligt!

Bild från mässan i våras, mars-2015. Jag och mina kollegor från Seven Stars Center sitter på samma plats som då, Hall AB, rad 11b. Mer information om mässan finns på www.harmoniexpo.comVisdomsord: När du är sjuk – ta det lugnt! Ta hand om din fysiska kropp – den ska härbärgera din själ lång tid. Lär dig mer om att hantera dina egna energier. Tänk positiva tankar om dig själv. Tänk ”rätt tankar” för dig så att du får det liv du vill ha. Använd min mening ”Vad för spännande ska hända mig idag?” eller kom på din egna mening som gör din dag.  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post18