IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Rensa och harmoniera sina energier

TipsSkapad av Elisabeth Edborg 12 jun, 2015 12:07

Vi samlar alla på oss en hel del energier (känslor) ifrån andra människor och händelser vi är med om varje dag. En del kanske vi inte märker av och en del märker vi med en gång. Du har säkert någon gång kommit in i ett rum och känt ett visst obehag eller en känsla av att något mindre bra har hänt där. Det kan ha varit att några personer har just har haft en häftig diskussion i rummet eller att någon har varit ledsen. Fundera också på hur du känner dig i T-banan i rusningstrafik med alla människor. Det är ett ställe att verkligen bli energimässigt dränerad på.

Många av oss människor snappar upp andra människors energier (känslor) och ser dom som sina egna. Det är inte alltid vi förstår att det är någon annan människas mående som vi har fått på oss. Jag brukar säga att personer som lätt tar på sig eller får på sig andra människor känslor är "öppna". För mig står det för att de personerna har vidgade och expanderade chakror vilket i sin tur vidgar den personers aurafält.

För dig som inte är så hemma på chakror och auror kan jag kort beskriva det som att vi alla består av energier i hela vår kropp. I kroppen finns sju lite större energipunkter som kallas chakror.

Chakror

Namn

Placering

Färg

Rotchakra

I slutet av ryggraden

Röd eller svart

Navelchakra

(även sakral-chakrat eller mjältchakrat)

Lite nedanför naveln

Orange

Solarplexus chakra

I mellangärdet eller straxt nedanför bröstbenet

Gult

Hjärtchakrat

Vid hjärtat

Grönt eller Rosa

Halschakrat

I halsgropen

Ljus blått

Pannchakrat

(även kallat tredje ögat)

I pannan, mellan ögonbrynen

Mörk blått eller lila

Kronchakrat

Mitt på hjässan

Lila eller vitt


För att slippa få på sig en massa energier som inte tillhör dig så är ett bra tips att "dra ihop sig" lite energimässigt. Dvs dra ihop chakrorna så att de inte är så expanderade. Det gör att du slipper känna in andra människors energier och känslor samt att du inte heller blir så trött. När du har expanderade chakror och får dina auror arbeta konstant med att filtrera dessa energier vilket många gånger gör dig trött. Många människor som är utbrända är oftast ganska så "öppna" och på så sätt blivit uttröttade men såklart också att andra orsaker som stressfyllda händelser i sitt liv av olika orsak, arbete, privatliv etc har påverkat.

Dra ihop sig energimässigt

För att "dra ihop dig" lite så kan du tänka dig att varje chakra är en fullt utslagen blomma. Börja uppifrån med hjässchakrat och tänkt dig en lila eller vit blomma som får dra ihop sig kronblad för kronblad och bli till en liten knopp. Fortsätt med pannchakrat och gör sedan detta för varje chakra. När du kommer till rotchakrat låter du ett kronblad vara öppet och tänker dig att en röd energistråle går från ditt rotchakra ner i jorden. På så sätt blir du energimässigt förankrad i jorden och står lite stadigare.

Rensa, harmoniera och jorda dina energier

Om du nu har dragit på dig en del energier från andra människor vad gör du då?

Ett tips jag har är att använda Violetta flamman, Guld o Silver flamman och Mahatma energin till att rensa, harmoniera och jorda dina energier.

Du kan göra detta:

Börja med att sätt dig tillrätta och andas lugnt och stilla in och ut genom näsan. Slappna av vid varje utandning.

Skicka upp en tanke i universum och be att få tillgång till den Violetta flamman för att hjälpa dig att rensa dina energier.

Visualisera ett lila/violett ljus som kommer ner över dig som en dusch som går både inom dig och utanför dig. Den rensar både din aura och din kropps energier.

Be sedan att få tillgång till den Guldfärgade flamman för att hjälpa dig att harmoniera dina energier mellan kroppen och din aura (energifält du har runt omkring dig).

Visualisera ett guldfärgat ljus som kommer ner som en dusch och som balanserar dina fysiska kropp ihop med dina auror/energifält runt omkring din fysiska kropp. Balanseringen/harmonieringen blir då från din fysiska kropp och utåt till dina auror/energifält runt dig.

Be sedan att få tillgång till den Silverfärgade flamman för att harmoniera dina energier mellan din fysiska kropp och din själ. Du kan tänka dig att din själ finns längst inne i dig. Balanseringen/harmonieringen blir då från din fysiska kropp och inåt i dig.

Sist be om att få tillgång till Mahatma energi för att stabilisera och jorda dig.

Visualisera ett vitt ljus med guldglitter i som kommer ner över dig som en dusch. Låt energi gå ner som en stråle rakt in i dig via kronchakrat och sedan spridas ut i alla kroppens celler. Tänkt dig sedan att energin fortsätter ut genom dina auror och när den kommer till den sista så bildar energin som en hinna som även går ner i jorden. Hinnan skyddar dig från yttre energipåverkan samt jordar dig.

Visdomsord: Var rädd om dig och dina energier. Det är dom som ska hålla dig i balans och få dig att må bra.  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post2