IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Ett vitt blad

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 01 jan, 2016 13:47

God fortsättning på det nya året!!!

Jag hoppas du hade en för dig fin och härlig nyårsafton då du kunde släppa det gamla året och välkomna det nya. Själv firade jag nyårsafton med att först hälsa på i Universum och vara bland stjärnorna för en stund smiley. Jag såg filmen Stars Wars – The Force Awakens i IMAX, en upplevelse måste jag säga. Det var nästan som att vara där, så härligt smiley Efter det blev det god middag och fyrverkerier med vänner.


Så nu är det den 1 januari, 2016. Första dagen på det här året. Första dagen på resten av ditt liv. Ett vitt papper att fylla med precis vad du vill och önskar.

Enligt min guide Orion bör 2016 innehålla:

· Ett mått av glädje, ett mått av glädje och åter ett mått av glädje.

· En skopa rensning av allt gammalt som ännu inte har släppt ifrån förra året.

· Ett uns av genomgång av vänner och bekanta för att se vilka ger respektive tar energi ifrån dig

· Öka upp tiden med dig själv

· Ställa dig frågan ”Vad vill jag?” lite oftare än tidigare

· Se över din hälsa. Sköter du om dig? Vad för skojigt kan du hitta på för att sköta om dig?

· Ett mått av intressanta böcker att läsa

· En fundering om ”Hur vill jag må under året?”

· Se till att du har människor omkring dig som ger dig inspiration och glädje

· Se på tillvaron med spänning och intresse

· Tänk på dina tankar – de och dina känslor skapar din tillvaro

· Ta kontakt med dina inre tankar och förmågor, kanske något du ska utveckla vidare under året?

· Ta tag i de delar i ditt liv som du inte tycker fungerar så bra.

· Vänd negativitet till positivitet

· Var modig och gör det du önskat och längtat efter och gör det NU!Enligt numerologin är 2016 ett år 9 (2+0+1+6=9). Ett år enligt min kollega och numerologen Ingrid Berndtson ett år som innehåller allt och ett år för att vara modig.

Ingrid skriver i sitt Nyhetsbrev om 2016:

Återigen möter vi ett nytt år med nya energier. Detta år energi 9.
9an är Dåtid, Nutid och Framtid!
Dåtid: sista året i en hel epicykel.
Nutid: Det är lite av nu eller aldrig, allt eller inget NU!
Framtid: allt vad vi gör i år kommer att påverka inte bara nästa år utan en hel epicykel.
Dags att verkligen tänka till: Hur vill du ha världen?

Mycket handlar om MOD under 2016! Mod att avsluta, mod att släppa taget, mod att vara kärleksfull, mod att vara generös, mod att vidta mått och steg när vi ser att något faktiskt har spelat ut sin roll. Det är nu, allt eller inget, och vi kan inte välja mellan gammalt och nytt, för det är Nytt som gäller.

Du kan läsa hela Ingrids Nyhetsbrev om 2016 här http://myemail.constantcontact.com/Numerologiskt-Nyhetsbrev-nr--1-januari--2016.html?soid=1111316754693&aid=qTeI-1aYBoU


Så vad önskar du att få ut av 2016? Vad vill du fylla ditt vita blad med?


Själv ska jag fokusera lite mer på mig själv och att jag ska må bra. När jag ser tillbaka på förra året och kollar av vad jag gjort och inte gjort av det jag satte upp som mål för ett år sedan, märker jag att det som gäller mitt arbete och min verksamhet där har jag gjort allt utom en sak. Vad gäller mig själv och mitt privatliv såg det inte riktigt lika bra ut. Alltså något jag tänker ta tag i under 2016.

Sedan har jag förstås mitt största mål under året och det är att bli klar med Boken. Det är inte så mycket kvar att skriva upplever jag. Sedan ska det som skrivits gås igenom och finslipas och korrekturläsas, omslag ska göras, tryckning ska ske etc etc. En hel del arbete är nog kvar men snart är all ”rå text” nerskriven. Jag ska börja året med att ”stänga in mig några dagar” och fokusera på skrivandet. Det har jag längtat efter länge så det ser jag fram emot med glädje. Jag har ju ytterligare en bok som ligger och väntar på att få bli skriven så jag behöver bli klar med den första först. smileyDetta var några tankar inför det nya året under tiden jag traditionsenligt sedan jag var barn lyssnar och ser på Nyårskonserten från Wien. Jag kommer väl fälla en tår som vanligt när An der schönen blauen Donau spelas. Det slår aldrig fel. Jag har kanske levt i Österrike i ett tidigare liv….. vem vet?

Jag önskar dig ett härligt 2016!


  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post26