IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Teknikstrul blir änglar

BokenSkapad av Elisabeth Edborg 08 jan, 2016 13:53

Ibland blir det inte alltid som jag har tänkt det. Min tanke idag var att jag skulle dela en meditations med er som jag kanaliserade ner i början av förra året. En meditation från Atlantis och som handlade om en årlig rensning som man gjorde på Atlantis. Man försatte sig helt enkelt i ett meditativt tillstånd och placerade sig i Universum och renade sina energier, släppte det gamla årets energi och fick påfyllning inför det nya året. Jag tyckte det skulle vara bra början på det nya året.

…. MEN……

Jag får inte till ljudfilen!! Suck!

Jag är visserligen relativt bra på IT-teknik men här går jag bet. Jag behöver din hjälp!

Vet du något bra ljudredigeringsprogram som går ihop med Windows 10? Jag behöver konvertera från mp4-format till mp3-format dessutom kunna redigera (klippa bort lite onödig inspelning). Får jag hjälp kanske jag kan tillhandahålla meditationen nästa vecka.

Kan du något om detta så skriv en kommentar efter inlägget eller maila mig till elisabeth.edborg@sevenstars.nu.Så vad göra istället? Jo det får bli ett utdrag ur min kommande bok istället. Utdraget handlar om änglar. Detta är från flera Stjärnkväll-Transseanser där min fd guide, numera ängel Aniara har kommit igenom och pratat om sin roll som ängel.

Utdrag ur Aniara – änglar:

Jag har kommit som sändebud från änglarna. Jag har levt tidigare på Jorden. Jag är en av mediets guider.

Vi änglar finns här runt omkring er. Var och en av er har en specialare, en liten extra ängel, när så behövs. Vi kommer oftast när ni har det som svårast. När det emotionellt är jobbigt för er och när ni har svårt att reda ut saker och ting på ett emotionellt och känslomässigt plan. Det är då vi gör den bästa nyttan.

Nu talar jag inte om ärkeänglarna. De har sina specialiteter och de jobbar på ett helt annat sätt än vi. Men vi som är era skyddsänglar vi finns hos er när ni har det jobbigt. Ni behöver oftast inte berätta för oss vad det är för det vet vi redan. Vi har tillgång till er livsplan här på Jorden men vi känner också som ni vet är allt som finns sammankopplat och vi är kopplade till var och en av er.

Jag är också en i den änglaskara som nu befinner sig i närheten av Jorden. Det är ju så att det händer mycket elände och mycket tråkiga saker här på Jorden för tillfället. Det är då vi änglar kan hjälpa till och rädda människor från deras egna öden men också från andras ondska och andras illvilja.

Vi änglar har en roll att försöka få människor att tänka annorlunda vad gäller sin nästa men också att se till att vara de räddande änglar som ni så ofta talar om.

Det är också så att vi änglar är till för att lyfta energierna hos de som har det svårast. För de som är deprimerade, för de som ser allt i svart och för de som inte riktigt förstår vad deras syfte att leva här på Jorden är. Vi änglar ägnar oss alltså mest åt att använda vår energi och kraft till att hjälpa människorna ur de känslomässiga vågdalar som en del av er hamnar i.

Vi ser också till barnens bästa. Vi ser till de barn som har det svårt och vi försöker att vara med dem under deras uppväxt. Det är många barn som har det besvärligt nu under er tidsålder. Jag ber er därför att vara ett stöd för era egna barn. Försök förstå hur jobbigt det kan vara för de allra minsta att återvända till en planet där man ska leva i en fysisk kropp. Många små barn mår inte bra enbart beroende på den fysiska kroppen. Det är nämligen så att många inte kommer ihåg eller förstår hur begränsande en fysisk kropp är när man lämnar andevärlden och kommer ner hit på Jorden.


Vi änglar försöker att underlätta för dessa barn genom att vara i deras närhet så att de fortfarande har kontakt med de energier de närmast kommer ifrån. Det brukar underlätta för många så att de känner sig en aning mer hemma än vad de annars skulle göra här på Jorden.

Mitt kall är även att få er att förstå att ni, även ni, kan ha änglavingar. Kanske inte rent fysiskt men ni kan hjälpa andra människor att må bättre genom att vara de fina människor som ni alla egentligen innerst inne är.

Vad det handlar om är alltså att sprida kärlek, att sprida vänskap, att sprida omtänksamhet och ta väl hand om sin nästa. Jag vet att en del av er är mycket förtjusta i de ord som finns i er bibel men det är också en sanning och en universell lag att man ska ta hand om andra på det sätt som ni själva vill bli omhändertagen och som är bäst för just den personen. Det innebär att det blir mer en hjälp till självhjälp än att ni själva ska göra allting åt den behövande personen.

Som jag nämnde tidigare så är det mycket oroligt på er planet för tillfället. Det är mycket energier som är i omlopp. Det är många människor som släpper sina rädslor och går vidare in i ett stadium av frid och kärlek. En del har kommit mycket långt i sin utveckling. Andra har mer kvar. Men det är ”a moment on earth” att bli en mer andlig varelse. Ur detta perspektiv är det bra.

Det är bra att ni människor utvecklas och ser er mer som energivarelser och andliga personer. Men det finns ett antal personer, entiteter, här på Jorden som lever i skräck för detta, lever i skräck för att mänskligheten ska börja tänka av egen kraft, att mänskligheten ska börja förstå hur allting egentligen hänger ihop, hur allting fungerar och se bakom kulisserna.

Det handlar alltså om att fler och fler blir medvetna om vad som händer bakom kulisserna och då menar jag på en hög företagsnivå. Jag menar på en politisk nivå. Jag menar på energinivå och jag menar på en prästerskapsnivå. Som ni har hört tidigare så ser vi er som ett folk men ni är oerhört schatterade.

Att dessa människor som känner det skrämmande när andra tar eget ansvar, att dessa människor börjar reagera och slåss för sin överlevnad är ganska naturligt. Det är oftast därför dessa oroligheter bryter ut så kraftfullt just nu.

Jag skulle vilja säga er att det kommer att gå över inom kort men tyvärr ser jag inte detta. Det kommer att fortgå ytterligare ett antal decennier. Det kommer att visa sig i småorter men också i storstäder. Det kommer att visa sig i länder som ni anser är civiliserade likväl länder där det inte finns mat för dagen.

Allt beror på den rörelse av energi som alla ni skapar för att skapa en bättre värld här på Jorden. Jag vill tacka er för att ni gör detta. Jag förstår att det kan kännas märkligt att jag tackar er för någonting som sedan i sin tur resulterar i oroligheter och elände. Men jag kan jämföra det med om ni själva börjar vända er inåt, att ni själva börjar titta på era beteenden och på det som just du behöver släppa, att arbeta med gamla minnen för att förstå vem du är och bli den du ska vara. En del av denna process är att känna sig missanpassad, att känna sig irriterad, att känna sig i obalans. Det är steget innan det släpper det som behöver släppa.

Jag skulle vilja säga att det är ungefär det som inträffar men på en global nivå och i ett större perspektiv när oroligheterna i de olika delarna av världen inträffar. Det är alltså på väg att släppa även där och att även där kan bättre energier komma in men det tar sin tid.

Med allt detta vill jag ha sagt att ni som de andliga varelser ni är har möjlighet att hjälpa till genom att skicka och ta emot healing. Vad ni kan göra för att hjälpa Jorden att få bort dessa oroshärdar i ett snabbare tempo är alltså att skicka kärlek, healingenergi, positiva tankar och positiv inställning till det som sker. Att skicka positiva tankar och kärleksenergi till ett drabbat område påverkar energierna i detta område samtidigt som det påverkar även människornas energier i detta område.Efter detta följer ett antal frågor som Aniara besvarade. Du kan läsa hela texten inklusive frågor och svar på min hemsida www.sevenstars.nu och rubriken Boken.

  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post27