IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Semester - tid för återhämtning och reflektion

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 09 jul, 2015 09:53

Vi vandrar här på jorden många gånger utan mål och mening eller så går vi slentrianmässig mot ett mål vi någon gång har satt upp. För mig är det nu dags att sätta nya gränser, mål och inriktning för min fortsatta verksamhet och liv. Det är dags att öva på att "bara vara" ihop med att sätta nya mål och känna in vad som är de rätta målen för mig framöver. Har jag det jag vill ha i mitt liv idag? Finns det annat jag vill ha? Gör jag rätt saker och fram för allt, sköter jag om mig själv? Inte alltid lätt att hitta de rätta svaren men ett måste om livet ska gå vidare och det ska kännas skönt att leva.

Jag inser att jag har en del att titta över i mitt leverne och vilken tid jag lägger ner på vad i mitt liv. Kanske semestern kan få mig att förstå vad som är viktigt för mig och för de närmaste jag har i min omgivning. Jag behöver inga jublande trumpeter eller en massa pengar men jag behöver bättre balans i mitt liv inser jag. Det är inte alltid lätt att driva eget företag och få en balans mellan jobb- och privatliv. De går ihop i mångt och mycket speciellt som mitt yrke idag tidigare var min hobby.

Semestern är en möjlighet för mig att förankra mig själv i tillvaron och i mig själv igen och att se tillbaka på året som hitintills har varit och även se framåt om hur jag vill ha min framtid.

Självklart kommer jag även enbart koppla av och "bara vara", umgås med vänner, njuta av sol och bad (en liten resa är inbokad med garanterad sol) samt fira min mamma som fyller 83 år. Min känsla är dock att när semestern leder mot sitt slut så har jag fått nya insikter om vad som är viktigt i mitt liv och hur jag vill ha det. Kanske jag går mot samma mål som nu eller så har jag hittat andra nya mål. En spännande resa ligger framför mig!


Hur ser du på din framtid? Har du tid för dig själv? Blir semestern en tid för avkoppling och återhämtning eller kommer du flänga omkring mellan landställen, släkt och vänner samt bygga altanen? Det är viktigt med återhämtning och att reflektera ibland. Varför inte ta semestern till hjälp för att göra det!

Visdomsord: Ta det lugnt och låt semestern bli en tid för återhämtning och reflektion. Se till att njuta av livet och att göra det du tycker om och får energi av.

Imorgon kväll börjar min semester och då tänker jag koppla bort allt vad jobb heter. Jobb-mobilen stängs av, mailen kommer inte att läsas och bloggandet upphör. Jag återkommer den 27 juli. Ha det så bra tills dess!!
  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post4