IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Kärlek till oss alla

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 18 nov, 2016 12:10
Hej!

Efter två veckor utan bloggande är jag nu tillbaka. Förra veckan jobbade jag visserligen men jag fick bara inte ihop tiden för att blogga. Jag var själv iväg på en kurs som bl a tog upp hur Tacksamhet, Ödmjukhet, Compassion, Insikter och hur vi agerar utifrån dem kan påverka oss rent fysiskt på ett biokemiskt och neurologiskt sätt. Oerhört intressant att om vi kan få in Compassion i våra liv och i allt vi gör så säger forskningen att det ser ut att vara lönsamt för företag och även hälsosamt för oss som individer.

För dig som inte är så familjär med ordet Compassion vilket inte jag heller var innan kursen så bygger Compassion på ett utökat medvetande, att det jag gör och säger ska ha ett syfte för mig själv, det jag gör ska även gynna andra och att var och en behöver ha tydliga strukturer och egen integritet så att var och en av oss inte förbrukar oss själva.Att leva i Empati, Tacksamhet och Compassion gör också att vi får en bättre balans i våra kroppar rent biokemiskt (hormoner, enzymer etc etc) vilket gör att vi blir mer harmoniska och mår bättre vilket ökar vårt elektromagnetiska fält vilket i sin tur kan påverka andra positivt. Så jätteintressant!

I dessa tider av krig och elände och även den osäkerhet som presidentvalet i USA ger oss så känns det ju oerhört intressant hur vi kan öka mängden kärlek i världen genom att leva i Compassion. Viktigt också att vi kan dela med oss av den kärlek och omvårdnad vi kan ge till andra människor. Även skicka kärleksenergi vidare till människor vi kanske inte tycker så mycket om. Det händer saker när vi "kärleksbombar" människor, jag tänker nu mer på den universella kärleksenergien mer än kärleksrelation med en partner.

Jag har ett slående exempel på att det faktiskt ger resultat att "kärleksbomba" en person. Under min tid på IBM, när jag jobbade som projektledare så skulle jag varje månad rapportera till nordenledningen inom den grenen av IBM jag arbetade på. Det var ganska så strikta möten med en mall för hur projekten skulle rapporteras, vilka parametrar och vad för information som skulle delges ledningen. Även om det fanns en mall och det var bestämt vad som skulle rapporteras så var dessa möten aldrig lugna. Personen som ledde dessa möten var utifrån oss projektledares ögon en oberäknelig person och som många gånger krävde mer information ifrån projekten än vad mallen för rapporteringen krävde samt att det många gånger gällde ett helt nytt område som dykt upp just inför hans ögon den här månaden. Med andra ord, vi projektledare visste aldrig riktigt vad som skulle hända på dessa möten. Jag kan väl säga att det ofta var åtminstone en projektledare per månad som blev "sågad vid fotknölarna" för att personen inte hade svar på vad mötesledaren undrade över. Dessa frågor kunde ligga helt utanför ansvarsområdet inom projektet som drevs men det togs det ingen hänsyn till. Även jag som brukade ha kontroll över "allt" råkade illa ut vid något tillfälle. Jag tror inte någon av oss projektledare kom undan detta, tyvärr.

Vid den här tidpunkten hade jag kommit en bit på min mediala utbildning och kunskapsmässigt om andlighet så jag började försöka anamma det även på jobbet. Jag började med att inför varje månadsmöte så tog jag en stund och satte mig ner och sände via tanken kärleksfull och positiv energi till de som skulle deltaga på mötet inklusive vår oberäkneliga ledare. Jag skickade även positiv energi till rummet vi skulle vara i. Jag tänkte att jag fyllde hela rummet med ljus härlig positiv energi. Jag skickade det även till alla deltagare som skulle vara med per telefon, det var inte alltid att jag visste exakt vad de hette men jag tänkte och bad om att energin skulle gå fram till alla som var med på mötet. Jag började även mellan månadsmötena att skicka tankar till ledaren att han var älskad och bra på det han gjorde etc. Jag tänker nu mer ur ett universellt kärleksperspektiv, jag var personligen inte särskilt förtjust i honom :-)Det som var så härligt var att jag med en gång kunde uppleva en ändring av atmosfären på mötena. Den blev mer positiv och tillåtande. Ledaren var mindre nyckfull och lyssnade bättre.Med andra ord så vill jag säga att det vi skickar ut i tankar och energier faktiskt ger effekt på vår omgivning. Det kan vara till mindre trevliga människor i världen, krigsområden men även till vårt närområde, inom vår närmaste vän- och bekantskapskrets eller till och med inom närmsta familjen. Jag tror att det i dessa tider är viktigt att vi på gräsrotsnivå börjar att använda våra energikunskaper och sprider kärleksenergin vidare till allt och alla inklusive oss själva. Också att vi själva, var och en, börjar leva mer i Empati, Tacksamhet, Compassion och Kärlek.

Så vem eller vilka personer skulle du behöva "kärleksbomba" och lever du i Compassion, Ödmjukhet, Tacksamhet och Kärlek?


  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post61