IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Tidigt jullov

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 09 dec, 2016 11:59

Efter några veckor med mycket arbete, mycket stress och min mamma inlagd på sjukhus under samma tid så inser jag att det blivit lite för mycket för mig. Jag känner mig trött och oinspirerad och känner inte att jag kan ge något vettigt via bloggandet just nu. Jag behöver dra ner på takten, stressa ner och vila mer än vad jag haft möjlighet att göra sista tiden.

Jag har därför beslutat att jag tar lite extra långt jullov vad gäller bloggandet. Jag planerar att vara tillbaka med bloggen i januari efter alla helger.

För övrigt jobbar jag som vanligt med privata konsultationer, kurser och utbildningar fram till jul. Efter det har jag två veckors semester. Jag börjar jobba igen den 7/1 då jag håller Stjärnkursen.

Jag önskar dig en riktigt

GOD JUL

och ett

GOTT NYTT ÅR!!

  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post63