IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Egot

KanaliseringarSkapad av Elisabeth Edborg 24 mar, 2017 14:56
Hej igen!

Det vart några veckor sedan jag var här och bloggade. Min förkylning höll i sig länge och förra fredagen fick jag lov att prioritera annat arbete före bloggandet men NU är jag tillbaka.

Så här kommer fortsättningen på det jag påbörjade med blogginlägget "Vårt batteri och vår motor" den 24/2, som började besvara frågan "Vad består vi av?" Jag skrev då att jag skulle återkomma om vad jag fått veta under min "Liven mellan livet-regression " vad gäller Egot. Vad är det?

Detta är vad jag säger på inspelningen från Livet-mellan liven-regressionen angående egot. Jag är i hypnos och pratar utifrån min själsnivå och information jag fick ifrån mina guider. Det finns säkert andra som har andra förklaringar och uppfattningar om vad Egot är men detta är det jag skulle vidarebefordra."Man kan säga att egot är det vi har blivit styrda av. Jag har ju ritat svarta korn där, i min figur, när vi får energiklumpar. När vi är med om saker som vi inte kan hantera eller vi skyddar oss, så får vi "grus i maskineriet" eller stagnation i energierna och de i sig utsöndrar en försvarsmekanism för att inte bli utsatt för det igen eller ha ett annat beteende för att skydda dig. I princip kan man säga att effekten av det blir det som vi kallar Egot, för vi har satt namnet Egot, det är det närmsta de (mina guider) kan beskriva det vi kallar Egot. Det är att vi är styrda av det vi har varit med om tidigare så att vi ska skydda oss men vad vi ska vara medvetna om är att de här energiklumparna de är egentligen fel. Det är ju inte så vi ska vara, så vi behöver ju jobba och släppa dem. Att komma underfund med dem för att om vi får bort alla våra energiklumpar då blir vi egolösa och då blir vi den kärleksfulla livskraft/livsenergi/själ som vi är när vi föds och som vi ska vara här på jorden egentligen.

Samtidigt är det en process att lära sig saker och att vara utsatt för vissa situationer som man inte kan hantera vilket gör att du får ”energiklumparna” vilket gör att du måste rensa och komma underfund med. Så de ska ju till viss del finnas också för att kunna bearbetas. Det är få människor som kommer hit och är så klara och rena, fast det börjar komma en del nu, faktiskt, som är så rena och som egentligen bara ska hit för att hjälpa jorden och de kommer aldrig riktigt få de här energiklumparna för de är så fromma och empatiska att de kan klara nästan varje situation här på jorden. De kommer få ett fåtal blockeringar att jobba med, kanske bara en stor. Det kan vara människor som är väldigt andliga men har ett stort ego för att lära sig att släppa det. Nu menar jag att det är en sak som får väldigt stor påverkan för dem men i ena änden så är de väldigt bra och i det andra är de något helt annat.”


Under regressionen nämner jag att våra energiklumpar/energiblockeringar som vi får när vi är med om något som vi inte riktigt kan hantera ger "grus i maskineriet" och för att knyta ihop det jag pratade om förra blogginlägget med den stadgande energin som vårt "batteri" och vår "motor" som även var vår koppling till andevärlden och universum. När vi får "grus i maskineriet" dvs våra energiklumpar/blockeringar i den stadgande energi (batteriet) så får det även påverkan på "motorn", det blir "grus i "motorn" också och den fungerar inte riktigt som den ska. Det innebär att vår kontakt med andevärlden blir sämre. (Läs gärna blogginlägget från den 24 februari "Vårt batteri och vår motor" för att förstå helheten.)

Jag kanske ska vända på det istället... Ju mer du kan komma underfund med dina energiklumpar/blockeringar vad de beror på och hur du kan bearbeta dem och få dem att släppa desto mer och bättre flöde av energier får du i den stadgande energin (batteriet) och även i "motorn". Det gör då att du får bättre och bättre kontakt med andevärlden och universum. Du som ger healing har då även möjlighet att arbeta med högre och högre vibrerande energier eftersom din stadgande energi och din kropp klarar av dessa. Har du för mycket stagnation pga energiklumparna så är det svårare och jobbigare för din kropp att jobba med högre vibrerande energier.

Detta leder mig tillbaka till mitt favoritämne dvs börja lära dig mer om dig själv. Vad du är påverkad av i ditt liv och hur du kan göra för att bearbeta dessa och få loss dina blockeringar och bli mer av den själ du ska vara. En bok som dyker upp i mitt huvud och som jag kan rekommendera för att förstå mer om sig själv är boken "Hela ditt inre" av Lise Bourbeau.

Jag har tidigare, flera gånger, skrivit om detta med att rensa sig från påverkan från händelser i sitt liv och givit tips om metoder men här kommer de igen. Jag älskar och är väldigt fascinerad av metoden "Resan" (The Journey). Jag har själv fått mycket hjälp via den och kan varmt rekommendera den. Sedan finns även Rosenmetoden, BodySense och många andra. En metod jag vet väldigt lite om är EFT men den har börjat dyka upp i mitt huvud i samband med metoder för att rensa sina energiblockering, kanske även det är en metod att använda?

Jag hoppas du kan bli inspirerad av detta inlägg och börja ta hand om dig själv både till kropp och själ så att du kan bli exakt den du ska vara utan påverkan ifrån det du har varit med om.

Trevlig helg!  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post67