IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Tacksamhet

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 31 mar, 2017 13:27
Sedan i december 2016 så går jag en utbildning som heter "Medvetet överflöd". Det är en utbildning som handlar om hur jag kan få in mer överflöd i mitt liv och det gäller på alla områden, arbete, relationer till andra och till mig själv, vänner, ekonomi, hälsa m fl. En hel del handlar om att bli medveten om mina val och vad jag vill och önskar få ut av mitt liv. Att drömma om vad jag vill, sätt mål mot mina drömmar och att sedan börja agera. Det är ju inget nytt i och för sig och att göra en Visionboard (drömtavla) har nog en hel del av er gjort någon gång.


Delar ifrån min Visionboard


Det jag dock har börjat förstå innebörden och vikten av är att känna tacksamhet. I utbildningen ingår en övning att varje dag under 28 dagar skriva ner 10 saker jag är tacksam för. Jag har haft lite svårt att få kontinuitet i det. Det har blivit några dagar upp till en vecka och sedan ett uppehåll och så har jag fortsatt några dagar till och så har det pågått under en tid nu. Det som har varit och fortfarande är, för jag är inte färdig med alla dagarna ännu, är att det faktiskt under de perioder jag praktiserad övningen, alltså skrivit 10 saker varje dag som jag är tacksam över, då har det också hänt positiva och härliga saker i mitt liv. Jag fick fler kunder, jag fick nya hyresgäster i min lokal, jag fick förslag på ett nytt roligt uppdrag, lite mer avlägsna vänner hörde av sig och ville träffas och det kändes som jag fick ett allmänt bättre flöde i mitt liv. De perioder jag inte gjorde tacksamhetsövningen så har det känts lite som om livet stannat upp igen. En mycket intressant och tankevärd reflektion jag har gjort. Att känna tacksamhet gör så mycket. Det sägs att det du ger ut får du tillbaka och jag är benägen att hålla med.

Många gånger är det ju lätt att känna tacksamhet när allt flyter i livet men kanske är det så att när vi som minst känner att vi har flyt, det är då vi behöver praktisera tacksamhet mest.Här är några av de saker jag känt tacksamhet över under de dagar jag gjort tacksamhetsövningen. Ett axblock och förhoppningsvis en inspiration till dig att hitta saker i ditt liv att vara tacksam över.

Jag är tacksam:
Att jag har min mamma kvar i livet för hon gör att jag inte känner mig ensam.
Att jag får arbeta som medium och healer för att jag älskar att kunna hjälpa andra och se hur de utvecklas.
Att jag har mat att äta varje dag för min kropp mår bra av det.
Att jag har min närmsta vän i mitt liv för hon ger mig stöd och god vänskap.
Att jag får betala mina räkningar för de ger mig möjligheten till mitt boende, att använda min mobil, att jag har värme och ljus i min lägenhet, jag kan läsa den härliga boken och använda kläderna jag köpt.
Att tekniken (PC och projektor ihop) fungerade som det skulle när jag och en kollega höll föredraget "AW med andevärlden" så att vi kunde prata till våra bilder.
Att jag har min kiropraktor som kan fixa låsningar i min rygg så jag kan gå och röra mig normalt igen.
Att jag lever i Sverige för det är relativt sätt ett tryggt land att leva i.
Att jag hamnar i situationer som lär mig sätta gränser och måna om mig själv.
Att jag har mina elever som ger mig så mycket glädje när jag kan se hur de utvecklar sin medialitet och healingförmågor.
Att jag kan köpa SL-kort till "bra pris" och åka kommunalt så mycket jag vill och oftast på ett enkelt sätt.
Att jag inte får förmaksflimmer så ofta längre och när jag får det, att de oftast går över ganska så snabbt. Det gör att jag blir mindre påverkad och trött av episoderna.
Att jag hittat en alternativ väg hem om kvällarna så jag slipper gå en sträcka från T-banan där jag upplevde jag blev förföljd. Den nya vägen hem ger mig nu mer trygghetskänsla.
Att en relation har synliggjort beteendemönster jag har som är mindre bra för mig. Det har gett mig möjligheten att börja ändra mina beteenden.
Att jag har en PC som fungera för den behöver jag i mitt arbete.
Att jag har en ledig dag idag för jag behöver vilan och tid att få ägna mig åt mig själv.
Att jag blev förkyld och fick en vecka hemma i sängen att få vila och gotta mig i seriemaraton på Netflix och Viaplay, för det ger mig avkoppling.
Att Försäkringskassan finns så att jag får ersättning när jag är sjuk. Det ger ett tillskott av pengar även om det inte täcker hela förlusten när jag var sjuk är det ett gott bidrag.
Att jag kunde säga ifrån till en vän när jag blev ledsen över vad den personen gjorde. Jag fick möjlighet att sätta gränser och måna om mig själv.
Att jag har möjlighet att hjälpa min mamma när hon så behöver för det känns bra att jag kan ge tillbaka utifrån vad hon har gett mig tidigare.
Att jag har fått förnyad kontakt med min kusin i USA för det ger mig trygghet att vi finns för varandra.
Att jag fick lära mig om lagen om Ångerrätt så jag fick upp det på min hemsida och mina kunder och jag själv kan vara skyddad via den.
Att jag har möjligheten att få åka till mitt älskade Lanzarote för sol, bad, värme och research inför retreatresor som jag och en vän/kollega har tänkt anordna.

Som ni ser är det en blandning av stort och smått, bra situationer och mindre bra situationer. Det går att vara tacksam över det mesta. Det gäller bara att ha rätt inställning och attityd. Dessutom är det min bestämda åsikt att tacksamhet gör skillnad i ens liv.

Min rekommendation: Sätt fart med att göra tacksamhetsövningen. Skriv ner 3-10 saker per dag som du är tacksam över och se vad som händer i ditt liv. Jag är övertygad om att det kommer hända dig en massa bra saker.

  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post68