IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Återhämtning

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 14 apr, 2017 10:52
Idag fortsätter jag lite på samma tema som förra veckan. I veckan som var träffade jag åter igen personer som antingen var eller hade varit sjukskrivna för utmattning/utbrändhet samt en som med full fart var på väg in i den berömda väggen. Jag möter så många som är utmattade eller på vägen dit så jag tycker det är viktigt att få ägna ytterligare en veckas inlägg åt detta.Jag var hemma hos en kund och höll en Hemmaseans. Vid budskapen från anhöriga från andra sidan och även från en persons guide så kom åter igen information som tydde på utmattning/utbrändhet. En person fick budskap från en när o kär från andra sidan, att ta det lugnt, att vila mer, göra roliga saker för sig själv och förstå att det var nödvändigt för att kunna fylla på energi i sin kropp och till sin själ. När budskapet var framfört fick jag feedbacken om att detta nog mer gällde hennes syster? Hon kunde till viss del känna igen sig men inte helt. Hon hade ju "bara varit nära att gå in i väggen". När jag senare fick förmedla budskap till hennes syster så kom det också en hel del om vila, återhämtning etc även till henne. Hon förstod dock budskapen betydligt bättre än sin syster. Hon ville även förmedla till sin syster att "du har nog ändå varit inne i väggen" även om du stoppade dig i hyfsat god tid.

En annan person fick jag beskriva som en som alltid var i farten. Det fanns alltid saker att göra och det skulle hela tiden fixas med saker och det fanns i stort sett ingen tid för egen vila. Personen skulle prestera hela tiden. Budskapet till henne var att ta det lugnt, att hitta egen tid och att få in tid för vila och återhämtning.


Allt är självklart relativt men min uppfattning är att de personer som säger "Jag är på väg mot väggen och är nästan där men inte riktig" - de är i den berömda väggen och utmattade. Vi har en så stor förmåga att ignorera vad våra kroppar sänder ut för signaler. Att låta intellektet styra "Jag bara måste göra det och detta" och "Jag vet att jag är trött men det beror ju på att jag gjort det eller detta". Det verkar som om när vi har en anledning till varför vi är trötta och förstår det så är det ok att köra vidare i samma takt och inte vila. Vi glömmer eller ignorerar att lyssna på våra kroppar som skriker efter VILA och att göra saker för en själv.

Många av oss driver sig själva vidare för att de ser vila och att inte göra något som lathet eller att de inte är effektiva och produktiva. Det ska presteras hela tiden. Vad de glömmer är att .....

VILA ÄR OCKSÅ EN AKTIVITET!
Vi och våra kroppar och själar behöver VILA för att återhämta oss. ÅTERHÄMTNING är en nog så viktig AKTIVITET. Vi gör faktiskt något då också även om vi inte tror det. Vi låter kroppen och knoppen få vila vilket ger den möjlighet att rent fysiologiskt återhämta sig. Rensa ut slaggprodukter ur våra kroppar och låta organen få återhämta sig. Låta hjärnan och våra tankar få vila. Få tid att reflektera över livet och att bara vara.

Det är nu påsk och många är lediga. Om du har möjlighet så var AKTIV med aktiviteten VILA och ÅTERHÄMTNING det kommer i längden att gagna dig väl.

Jag själv ska blanda skrivandet på min bok med återhämtning i form av vila, promenader och trevlig samvaro med min mamma genom att fira påskafton tillsammans.

Jag önskar dig en GLAD PÅSK med mycket återhämtning på agendan!
  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post70