IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Behålla lugnet

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 21 apr, 2017 15:12
Idag var jag på väg att inte hinna att blogga alls och dessa rader går i flygande fläng. Blir det någon felstavning, konstig formulering så hoppas jag du kan ha överseende med det.

Jag är mitt uppe i en kaotisk period med mycket arbete, en massa jobb inför deklarationen (som egen företagare, tar det lite tid). Jag ska iväg till Borlänge på sista kurshelgen för utbildningen "Medvetet överflöd" och om en vecka åker jag till Lanzarote för en kombinerad semester och researhresa. Det ska planeras packning för två "resor", de ska packas. En del saker behöver inhandlas.

Jag var även sjuk för en tid sedan, inget allvarligt en vanlig förkyldning men det gjorde att jag behövde omboka kunders inbokade vägledningar, husrensningar och hemmaseanser. Dessa försöker jag nu tränga in så att jag ska kunna hinna med så många som möjligt innan semester, så att de ska slippa vänta så länge.

Jag har också haft en förmåga att boka in mig på föredrag och lite andra saker för jag tycker det är kul.

MEN så började jag inse. Det här går inte! Jag kommer inte hinna och inte orka heller. Jag tänkte också mycket på det jag skrivit senaste blogginläggen. Jag ville ju inte själv hamna i samma situation som de personer jag har i min omgivning som nu är sjukskrivna för utmattning.

Så vad har jag gjort för att behålla lugnet i allt det som jag behöver göra.

Jag andas djupa andetag. Jag försöker andas så mycket som möjligt genom enbart näsan, det gör att kroppen lugnar ner sig och stressnivån sjunker. Jag tänker mig att jag är HÄR OCH NU och fokuserar på en sak i taget. Mindfulness! Jag uppmärksammar solen, molnen, vinden när jag går till tunnelbanan. Jag lyssnar på musik när jag åker tunnelbana och tittar ut på landskapet som jag åker förbi. Jag använder tunnelbanetiden till att koppla av något. Viktigt att hitta mikropauser!

Jag har även insett att det håller inte allt jag ska/vill göra på tiden fram till semestern. Jag har fått prioriterat vilket inneburit ombokningar av t ex en läkartid som inte var livsnödvändig. Jag fick hjälp av universum :-) så min frissa blev sjuk och jag fick några "lediga" timmar. Det var skönt med de extra timmarna men jag kommer bli så långhårig innan jag kommer dit, hon hade lång väntetid men det är hon värd. Jag har även fått säga NEJ. Nog så viktigt att göra. Ta skeden i vacker hand och säga, "tyvärr jag ångrar min anmälan, jag kan tyvärr inte komma". Inte alltid så lätt att säga Nej till någon men i det här läget var det för mig nödvändigt och jag skulle tro att det är det för många andra också.

När det går för fort och jag eller någon av er som läser detta har för mycket omkring er, då gäller det att börja tänka. Vad är viktigt för mig? Sedan prioritera efter det

och så åter igen....... andas, andas, andas. Se solen och människorna omkring mig.

Så med detta slutar jag detta lilla korta blogginlägget skrivet i all hast men med ett lugn inom mig.

Vad gör du när du har hamnat i en period när det bara är för mycket ????

Ha en trevlig helg!

Jag ska till Borlänge och lära mig mer om Medvetet överflöd, universum och nätverka och mingla med trevlig människor.  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post71