IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Bloggandet blir bokskrivande ett tag

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 30 jun, 2017 15:09

Det har blivit lite si och så med mitt bloggande sista tiden. Tiden har liksom inte riktig räckt till för det. Jag har haft fullt upp med avslutningshelger för mina elever som har gått mina Steg 1-3 utbildningar i Intuition, Mediumskap, Healing och Personlig utveckling. Det har varit några fullspäckade helger och det har varit så roligt att se alla mina elever höja sig över sin förmåga och göra väldigt bra resultat.


Jag har fått dela ut nio healingcertifikat, nio träningskort för mediumskap och ett mediumcertifikat. Utöver detta har jag fått se mina elever genomföra några härliga träningsseanser med inbjudna gäster. Det var så roligt att se hur duktiga mina elever hade blivit. Det var nervöst och det var spänt men åh så de levererade.


Sedan kom midsommar....


... och nu är det fredag igen.....I veckan som gått har jag påbörjat det fortsatta arbetet på min bok jag skriver. En bok som handlar om min väg till att bli medium och healer men som också ska innehålla en hel del budskap ifrån andevärlden. Information som har berättats under ett antal transseanser för några år sedan. Just nu håller jag på att redigera dessa texter. Ett arbete som jag upplevde blev väldigt roligt. I kombination med att jag tycker det är roligt igen att hålla på med boken och en del påpekande från mina guider att boken nu behöver bli klar så ligger nu mitt fokus på den.Jag kommer därför att ta sommaruppehåll med bloggandet nu till fördel för bokskrivandet. Kanske att jag lägger ut lite småtexter ifrån boken på Facebook under tiden. Det kan ju finnas en del som kan vara aktuellt att sprida redan nu. Faktiskt så vet jag inte för texterna från transseanserna vet jag i dagens läge inte vad de innehåller för information. Det kanske kan tyckas märkligt men under en transseans, när andevärlden får komma och prata igenom mig, så hör jag visserligen vad de säger under tiden men det är sällan jag kommer ihåg något av det i efterhand. Så det kommer att bli spännande att gå igenom materialet och se vilka delar som ska vara med i boken.


Förutom bokskrivandet så tar jag emot för konsultationer fram till den 19 juli.

Jag håller även en Storseans med budskap ifrån Nära o Kära o Guider den 19 juli.


Utöver det håller jag även mina "Sommarkurser till sommarpriser":
- Den 1-2 juli - Stjärnkursen - fullbokad
- Den 8-9 juli - Utveckla din intuition och medialitet - 1 plats kvar
- Den 15-16 juli - Andlig/Spirituell healing - 5 platser kvar


Sommarpriset är 1850 kr för respektive helg (Stjärnkursen 795 kr)


Vill du veta mer om sommarkurserna så gå in på min hemsida www.sevenstars.nuJAG ÖNSKAR DIG EN HÄRLIG SOMMAR!


  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post77

Inget bloggande idag

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 16 jun, 2017 12:40
Jag hinner tyvärr inte blogga idag.

Det är avslutningshelg för mina Steg 3:or i helgen inklusive en certifierings i mediumskap. Förhoppningsvis ska jag få dela ut ett mediumcertifikat. Håll tummarna för min elev som ska prova för sitt certifikat i helgen.

Detta och lite annan administration ihop med kundkonsultationer behöver prioriteras idag. Förhoppningsvis ska jag hinna med att blogga nästa vecka.

Jag önskar dig en trevlig helg!  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post76

"Bagarns barn och skomakarens ungar"

Min vardagSkapad av Elisabeth Edborg 09 jun, 2017 15:34

Jag har senaste tiden bloggat en hel del om personlig utveckling. Idag tänkte jag mer belysa hur det är för mig att vara medium. Många tror att jag som medium står i ständig kontakt och pratar med mina guider som om jag har en direktkontakt med dem och känner in andar och energier hela tiden. Visst mina guider, de finns där men det är inte att jag alltid pratar med dem. Jag är en helt vanlig "jordemänniska" och lever helt vanligt liv också.Det visade sig tydligt för inte så länge sedan. Jag har under en längre tid (innan min semester) känt mig väldigt trött och till och från blev jag bara så ledsen. En ledsamhet som jag inte riktigt kunde förstå varifrån den kom. Visst jag vet att gamla känslor orsakat av något jag varit med om tidigare visst kan poppa upp utan anledning men jag tyckte ändå det kändes konstigt. Så för några veckor sedan så höll några av mina Steg 2 elever själv i några små övningar för oss andra, de fick öva på att vara lärare i mediumskap. De avslutade med att vi som var elever inkl mig själv fick ställa frågor. Det var nog meningen vi skulle ställa frågor om de övningar vi nyss hade gjort men vi började ställa frågor om allt möjligt inom mediumskap. Jag kom då på frågan "Har jag någonting i mitt hem som stör mig?"

Jag fick då svaret att jag hade en man och en liten pojke som fanns i min lägenhet och att de båda hade fastnat mellan våra båda världar, vår vanliga jordevärld och den andliga världen. Jag fick också informationen om att mannen var väldigt trött och ledsen. Pojken kände sig bortkommen och ville bli omhändertagen. Han längtade efter sin mamma. Så helt plötsligt förstod jag det jag känt hemma. Mannen och pojken hade överfört sina känslor på mig och jag som medial hade känt dessa men inte tolkat det som att jag hade några jordbundna själar hemma hos mig. Jag kände mig lite som "Bagarns barn och skomakarens ungar". Borde jag inte som utbildat medium och arbetande med det på heltid själv ha känt av det undrade jag för mig själv men "Nej, det hade jag inte gjort." Jag har nu gjort en Husrensning hemma hos mig själv och hittade då faktiskt Mannen och Pojken. Nu är de över på andra sidan och jag har inte märkt av den tunga ledsamheten sedan dess.


En anledning till att jag inte känt in Mannen och Pojken kan vara att när jag arbetar med att hålla kurser, utbildningar eller tar emot mina kunder för Mediala vägledningar, Kontakt med andra sidan eller diverse healingbehandlingar så ser jag till att "Öppna upp" och höja mina energier. Det gör att jag kan få en bra kontakt med mina kunders och mina egna guider för att jag lättare ska kunna få den information jag ska förmedla och att kunna ge healing på ett bra sätt, även hålla kurserna med input ifrån andevärlden. Att "Öppna upp" för mig är en enskild aktivitet som jag gör inför min arbetsdag. Efter arbetsdagen så "Stänger jag ner". Så kanske inte så konstigt att jag inte tänkt så mycket på eller förstått att jag känt jordbundna själar hemma hos mig. Jag har ju varit mer eller mindre "nerstängd" och levt "vanligt jordeliv".


Tillbaka till guider och min kontakt med mina. Jo men visst, de finns alltid med mig men det är inte alltid de säger till mig exakt vad jag ska göra. Jag kan ta som exempel nu idag. Jag var till en början helt tom i huvudet om vad jag skulle blogga om. Jag öppnade då upp och bad mina guider om hjälp men vad händer? Jo, det är knäpptyst! "Hallå, var är ni? Jag behöver verkligen hjälp idag!" Ingen information kom i alla fall inte som jag kunde upptäcka. När mina guider inte svarar på min fråga så brukar jag tolka det som att jag egentligen redan har svaret själv. Efter lite eftertänksamhet så insåg jag att det stämde även idag. Det jag skriver om just nu angående Mannen och Pojken har jag faktiskt tänkt på tidigare att jag skulle skriva om fast då kom även annat upp som jag då valde att skriva om istället.


Igår däremot fick jag helt klart hjälp av mina guider.Jag har ju tidigare skrivit om att jag och min vän Åsa nyligen har varit på Lanzarote och att vi planerar att få till "må-bra-resor" av något slag dig. Tiden är bestämd till början av maj nästa år men innehållet är inte klart och jag väntar besked ifrån en samarbetspartner och vi funderar på boende etc etc, det är en hel del planerande kvar. Boendet för mig är viktigt och jag vill verkligen bo där vi bodde nu senast. Eftersom vi bokade vårt boende via booking.com så blir jag nu överröst av mail om boendeförslag på Lanzarote. Jag längtar tillbaka otroligt mycket så även om jag vet att jag inte kommer åka dit i sommar så kollar jag ändå boende i sommar. "Det kan ju dyka upp något billigt, vem vet?"

Det jag sedan gjorde var att jag började kolla boende för maj nästa år. Oj, hjälp, här kom det meddelande om att vissa hotell redan var fullbokade just den period vi ville åka och där vi ville bo. Det fanns via booking.com bara sex rum kvar (av den sort vi ville ha, det fanns fler av annan typ). Jag blev oerhört stressad av det. Dels ville jag själv inte missa boendet men sedan började jag också fundera. Om det NU är få rum kvar där vi vill bo. Hur ska det då inte bli för de som vill följa med på vår resa och ska hitta boende i slutet av sommaren/i höst, när vi kommer ut med vår inbjudan om "må-bra-resan?" Det kändes oerhört frustrerande och tankar dök upp som "Ska vi verkligen ordna må-bra-resor eller ska vi bara åka dit för att ha semester?"


Jag tog några tarotkort för att försöka få vägledning men tyckte inte jag riktigt fick in något vettigt. Så helt plötsligt på bussen på väg hem ifrån jobbet så dyker det upp några bilder i mitt huvud. Jag sitter hemma hos Åsa, detta är för kanske två-tre år sedan. Vi håller på med att "läsa varandra", dvs få in information från våra guider till varandra. Jag får bl a prata om "Att vi inte ska glömma bort att ordna med resor till Lanzarote". Det ligger dock längre fram i tiden säger de. De visar mig också bilder om vårt boende Jag ser var ungefär vi, jag och Åsa, kommer att bo vilket är där vi bodde nu senast och var våra "må-bra-resenärer" ska bo och de kommer att bo en liten bit ifrån oss. Lite närmare den "riktiga" turistorten. Det får mig lugn för där finns det boende i stort sett in i det sista. Där är utbudet av boende mycket större.

Så igår fanns mina guider verkligen där för mig och skickade mig bilderna och känslorna från Åsas och min "sittning" som vi hade för så länge sedan. Information som gjorde mig mindre frustrerad. Som kuriosa kan jag berätta att jag och Åsa nu har bokat vårt boende för maj nästa år. Det är helt sjukt galet att ha gjort det nästan ett år innan men vi gjorde det igår och det har gjort mig lugn. Nu vet jag att jag kommer få åka tillbaka till mitt "andra hem" nästa vår och tack var mina guider vet jag att det även kommer finnas boende för våra "må-bra-resenärer".

Så detta var lite ur min vardag som medium och högst vanlig "jordemänniska".

  • Kommentarer(0)//elisabethedborg.sevenstars.nu/#post75
Nästa »