IT-chefen som blev Medium & Healer

IT-chefen som blev Medium & Healer

Om bloggen

Här kan du följa hur jag kom att bli medium och healer från att ha varit IT-projektledare och IT-chef. Även hur det är att leva med bägge världarna närvarande, den jordliga som de flesta känner igen och andevärlden som en del upplever som en aning annorlunda. Kanaliseringar från mina guider som har sin hemvist bland stjärnorna. Även följa mitt arbete med den bok jag håller på att skriva om hur jag blev medium och healer. Samt en hel del lärdomar och insikter jag fått och fortfarande får på min livsresa.

Prenumerera gärna på mitt Nyhetsbrev från Seven Stars Center. Då får du senaste nytt från bloggen och min verksamhet.

Till min hemsida www.sevenstars.nu


Färgers betydelse

BokenSkapad av Elisabeth Edborg 07 okt, 2016 12:58
Veckans blogginlägg är ett utdrag ur boken jag skriver och handlar om färger och dess betydelse för oss människor.

Informationen kommer från Mahatma, en energivarelse som kom igenom under en längre tid när jag höll Transseanser för några år sedan.

Så här presenterar sig Mahatma.

God dag. Mitt namn är Mahatma. Det är en ära att få komma hit till eder. Det är alltid en ära att få komma till er Jordmänniskor och få vara på besök här. Jag heter alltså Mahatma. Jag har ett förflutet i det Intergalaktiska federationsrådet som jag fram till alldeles nyligen varit en ledamot och delegat av. Jag har också varit ett sändebud till bl.a. Jorden men också några andra planeter. Jag kommer dock idag som ambassadör för de energier som kommer från Källan och de energier som behöver stabiliseras och eleveras upp i er atmosfär likväl som i andra dimensioner och Universum. Jag kommer ursprungligen från Sirius men har också energitrådar till andra galaxer. Men här i detta Universum då tillhör jag Sirius.

Under en längre tid har jag varit en länk mellan det Intergalaktiska federationsrådet och via mediet ned till er här på Jorden. Min roll numera är att färdas mellan de olika stjärnsystemen för att sprida information om Jorden likväl som jag sprider information om Universum här på Jorden. Det är nämligen så att fler och fler entiteter, personer och planeter behöver veta om varandra då detta inte varit fallet tidigare.

Jag har till yrke att vara kommendörkapten i stjärnflottan men för tillfället är jag utlånad, kan man säga, att vara i Källans tjänst. Jag jobbar nära den ursprungliga kunskapens källa. Min roll är att försöka stabilisera och höja energier mellan olika planeter, stjärnor, energisystem och dimensioner. Även att få er att förstå att ni kan höja era egna energier vartefter jorden höjer sig. Att vara sändebud från Universum innebär för mig även att jag ska försöka få er att öppna upp för insikten om att det finns något mer än det ni ser och det ni hör här på Jorden.


Detta är vad han berättade om färger och dess energier.

Färger handlar väldigt mycket om energier. Ni kan titta ut på natthimlen och se stjärnorna blinka. Om ni tittar ordentligt så ser ni att de har vissa olika nyanser av färger. En del av er kan ha svårt att se det då man oftast enbart tänker att de är vita. Men tar ni ett djupt andetag, fokuserar på ett antal, ett fåtal stjärnor och tittar på dem så ska ni se att ni faktiskt ser färgen på stjärnorna.

Varje planet har sin vibration. Det innebär att de också har varsina färger. Det är det som ni kan se härifrån Jorden. Nu undrar förstås alla vilken färg har Jorden då? Jorden har för tillfället en mörkt orange/röd färg. Vi är på väg att höja Jordens vibrationer och övergå till en mer mogen orange, nästan gul färg. Men hon är inte riktigt där än.Att leka med färger det gör små barn. Som vuxen har ni glömt bort detta. Men ni behöver också leka med färger. Kanske inte kladda med fingrarna som barn gör men däremot i era kläder. Många av er har kanske redan hört detta men jag vill ändå påminna er om att vi behöver se att ni har mer färg på er.Färger består av ljusenergi. Varje energistråle har sin vibration och sin frekvens. Varje ljusstråle eller färgstråle kan vi kalla det ger ifrån sig den exakta vibrationen för just den färgen. Allt förstår ni är energi och allt är egentligen färg. Att ni sedan gått och valt att vara svarta, svarta, svarta, det är kanske inte det optimala om ni vill höja era egna energier.Ni behöver alltså se över era garderober, se över vad ni har för klädesplagg och framför allt vad ni har för färger. Det ska kännas komfortabelt med dessa färger. Men det kan också innebära att du måste titta lite på dig själv. Det är nämligen så att många som gömmer sig bakom den svarta färgen inte har jobbat så mycket med sig själva. Då är det bekvämt att ha en svart färg som inte gör att jag blir särskilt synlig. Så ni förstår att det här med att använda färger samtidigt som ni jobbar med er själva det hänger ihop. Det är nästan så som med hönan och ägget som ni brukar prata om att en färg kan komma före ett personlig utvecklande likväl som ett personligt utvecklande kan komma före en färg. De hänger ihop och kan hjälpa varandra.

En glad färg kan faktiskt släppa på en stark sorg. På så sätt har ni kommit ett steg längre på er personliga utveckling. Det är också så att en stark sorg som man släpper av egen kraft kan göra att man vill ta den där fina färgglada sjalen att ha runt omkring sig.

Att andas in ljus är också någonting som ni kan visualisera att ni gör. Det kan stärka upp er chakror men det kan också stärka upp era andra energibanor i er kropp. Har ni ont någonstans kan ni t ex lindra värk med en relativt mörk blå färg. Att använda den gröna för att skratta. Ni ser att färg har stor betydelse. Jag skulle faktiskt vilja ge er till läxa till nästa gång att se över era garderober, era kläder och utbyta minst tre klädesplagg som är svarta eller mörka med någon annan bättre färg.

Ni traskar många gånger i samma hjulspår här på Jorden. Färger kan underlätta att faktiskt våga göra något annat också. Som jag sade till er så kan en färg sätta fart på dig likväl som den kan dämpa dig. Ni kan börja observera andra hur de är, beroende på vilken färg de har på sig. Så kan ni också försöka se hur andra människor reagerar om du själv kommer i en väldigt färgstark kreation. Jag kan slå vad om att många blir provocerade, klarar inte av dessa energier. Samtidigt har du andra som blir glada av det och som inte alls känner sig provocerade utan snarare inspirerade. Ni ser detta med färger kan spridas som ringar på vattnet.Så hur har du det med färgglada kläder och hur är ditt förhållande till färger?

Har du enbart svart i garderoben för att det är bekvämt eller för att du vill "gömma" dig?

Hur reagerar du på personer som har färgstarka kläder och hur skulle du själv känna dig om du satte på dig ett klädesplagg i en stark färg?


Jag själv skulle inte kunna leva utan färger. Jag älskar färger och vill gärna ha något färgglatt på mig. Självklart har jag även mina "down-dagar" och inte känner för något annat än en något mörkare färg. Däremot har jag svårt för att ha svart på mig i alla fall upptill, en svart kjol eller ett par byxor går bra men inte upptill.Kanske det även hör ihop med att jag någon gång på 90-talet fick en Färganalys i födelsedagspresent och vid den analysen kom fram att jag skulle ha helt andra färger på mig än vad jag hade då. Jag ändrade min garderob lite i taget och jag kunde se skillnad på både hur jag såg bättre ut i kläderna med de "rätta" färgerna och även att jag faktiskt blev gladare och även vågade sticka ut mer. Stå för att jag syntes!


Så mina vänner, har du mycket svart i garderoben - ut och shoppa färg och utvecklas i takt med varje nytt klädesplagg!! smiley

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.